"Life" er et digitalt sundhedsprogram og et effektivt redskab til dig, som gerne vil tabe dig, vedligeholde din vægt, komme i bedre form, få mere overskud, stoppe med at ryge eller blot leve sundere.

Life

Life - Interaktivt program til sunde livsstilsvaner

Med støtte fra Fornyelsesfonden (det nuværende Markedsmodningsfonden) har holdet bag Mobile Fitness i samarbejde med diverse projektpartnere udviklet et interaktivt sundhedsprogram, der er blevet testet af mere end 3.000 medarbejdere i både kommuner og virksomheder. Partnerne er bl.a. Steno Diabetes Center, Aalborg Universitet, Nykredit, Novo Nordisk, Kræftens Bekæmpelse, Ideaal, Foreningen af Kliniske Diætister, Aalborg Kommune, Halsnæs Kommune, Ikast-Brande Kommune, Kerteminde Kommune, Køge Kommune, Nyborg Kommune, Odsherred Kommune, Ringkøbing Skjern Kommune, Rudersdal Kommune og Syddjurs Kommune.

Kjeld Poulsen, Steno Diabetes Center:
”Hvis man effektivt skal forebygge stigningen i diabetes, så kommer man ikke udenom, at velfærdsinnovation har et potentiale til at finde de helt nye veje. Og nye veje er nødvendige for at opnå et gennembrud. Mobile Fitness er et godt bud på, hvordan et samarbejde kan hjælpe Steno med at nå målet hurtigere og bedre.”

Projektchef Per Kim Nielsen, Kræftens Bekæmpelse:
”I Kræftens Bekæmpelse har vi en bred viden, som understøtter, at anvendelsen af digitale medier i sundhedsfremme har en effekt. De erfaringer, som dette projekt kan generere, vil udvide vores viden om, hvordan digitale medier kan anvendes i dansk sammenhæng.”

 

Kunne I tænke jer jeres eget sundhedsprogram?

Læs mere